BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



gara gara pakai baju nampak talibra dan punggung wanita..

silalah tonton video hukuman pancung ini bila malaysia ..

bertudung tapi nampak belakang

sampai bila nak menipu dalam dunia maya

kurus dengan petua ini memang mudah tapi mampukah anda

orang tinggalkan resit bank itu memang biasa tapi ini l..

kempen i want to touch a dog apa nak jadi dengan islam ..

sherry alhadad sifat semula jadi manusia nak berteman

bila pakai earphone ini nampak seakan kepala di tikam p..

malang buat gadis cantik yang suka upload gambar sendir..

serius rumah pangsa loke yew tercabut dinding bilik aki..

rumah pangsa loke yew tercabut dinding bilik akibat dit..

orang tinggalkan resit bank itu memang biasa tapi ini l..

isteri mengaku curang 10 kali terlanjur apa nak jadi ni

berani tapi bodoh lepas raba punggung dan kemaluan pere..

cara nak selesai masalah bila aduan tak diendahkan

orang tinggalkan resit bank itu memang biasa tapi ini l..

nak jadi kuasa besar ekonomi lagu mana kalau saham pun ..

sherry alhadad sifat semula jadi manusia nak berteman

bila jari dan mata jadi saksi

orang tinggalkan resit bank itu memang biasa tapi ini l..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 617
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,544

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)