BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



bila baiki barang rosak sesuka hati nak kata bodoh tapi..

hoi orang penang korang memang nak kepala samseng jadi ..

nak majlis solat hajat sederhana jer tapi dihadiri lebi..

jiran ini pelik dengan apa yang lelaki ini sedang lakuk..

bila nak kawin

nak membodohkan umat islam nak selamat syarikat menteri..

nak jadi badang tua jugak

sanggup buat aksi tanpa seurat benang tapi marah pula b..

bila aib artis terkenal jadi tontonan ramai

tiba tiba zahid hamidi nak jadi garang balik tahun ini ..

khalid pernah cover line wan azizah tapi sekarang khali..

selfie remaja yang aduyaii apa nak jadi

inilah skirt paling istimewa hingga nampak seluar dalam..

bila gangster jadi polis

bila pasangan tak suka miliki rumah besar tapi bila ten..

mereka tak suka miliki rumah besar tapi bila tengok rum..

wanita pakai skirt nampak seluar dalam dari luar

bila sesetengah orang akan mempersoalkan publisiti yang..

memang hebat tapi bangang

kenapa perempuan nampak cantik bila pakai tudung

mahu sumbang tapi fed up politik s ngor jadi sukarelawa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 214
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 6,348

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,189
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • comment on kereta baru mampu milik by akubi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • jangan ditangisi haid itu
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)