BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



raja muda selangor masuk agama khatolik kononnya nak ka..

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

dr asri belasah puz pandai kutip tapi tak tahu nak agih..

bila nak buat benda baik banyak saja halangan kerana al..

putin bila nak pulangkan mayat anak silene

nak bina atap tapi takde tiang guane

jangan jadikan allah pilihan terakhir bila kita gembira..

keyword sepanjang minggu nampak dah nak raya

tak jadi tunang sejak 2011 bila lagi elly

benarlah ramai orang kata parti cebisan umno memang sus..

bila nak kahwin

melayu kenapa kau gila sangat nak jadi arab

ramai orang bersungguh sungguh menabung dan melabur unt..

bila pdrm nak selesaikan kes isteri wakil rakyat dap ya..

tips nak jadi ejen takaful

ramai orang bersungguh sungguh menabung dan melabur unt..

bila lelaki jadi suri rumah

hati2 bila anda upload gambar anda di facebook jangan j..

mengandung 34 minggu tapi perut masih lagi tak nampak

uncle nampak macam tak waras tapi mulia hatinya

belasungkawa marilyn monroe 88 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 385
Widget Aktif : 3,903
Banner Aktif : 6,209

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,770
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • cuba terbalikkan
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • four injured in keningau accident
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • ayam goreng ala kfc ea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • aku penganggur
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • sedapmakan.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)