BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



4 gambar uncle ini nampak macam orang biasa sahaja tapi..

tak tahu bila nak bersara

kuat makan tapi masih kurus bila bersama shaklee

isteri dilema status suami kalau nak bercerai ok cerai ..

isteri dilema status suami kalau nak bercerai ok cerai ..

ayda jebat tak kesal dibuang universiti kerana nak jadi..

tun mahathir kata azmin masih lagi boneka anwar tapi bo..

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

bagaimana nak kahwin tapi duit takde

kerusi ini nampak selesa dan cantik tapi

jom tengok bila semua pekerja syarikat berpakaian super..

soseh soseh kulit tak cantik tapi jadi duta

tips jaga kereta apa nak buat bila

pakai tudung molek dah tapi nampak spender la pulak

nampak ayu dan cantik tapi siapa sangka dia sebenarnya ..

gara gara pakai baju nampak talibra dan punggung wanita..

saya nak bayar tapi abby tak mahu terima sebab sikit sa..

niat nak pancing ikan tapi dapat

saya nak bayar tapi abby tak mahu terima sebab sikit sa..

soseh soseh kulit tak cantik tapi jadi duta

gara gara pakai baju nampak talibra dan punggung wanita..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 443
Widget Aktif : 4,035
Banner Aktif : 6,432

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 811,332
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • kesalahan ketika bersihkan wajah
  • satu lagi prk bekas mb selangor letak jawat..
  • di poland terdapat rumah paling sempit di d..
  • perkhidmatan google street view kini boleh ..
  • kejam video kisah 3 lelaki beruniform r0gol..
  • general provision of rural school infrastru..
  • neelofa malu kerana apa
  • tips kenali jenis rambut anda
  • perkara halal paling di benci allah s w t
  • idaera cupcakes di pasar tani stadium melaw..
  • 7 punca utama mengapa ambulan selalu lewat
  • hadi dimalukan depan pejabat pas oleh ngo p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)