BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

nampak sedap bila

marionexxes marilyn monroe

baru nak sedar banyak akhbar di malaysia jadi pengampu ..

kembar buat pembedahan nak nampak lebih serupa

kembar buat pembedahan nak nampak lebih serupa

8 gambar yang nampak lucah pada pandangan pertama tapi ..

kembar buat pembedahan nak nampak lebih serupa

kelantan miskin nak kata bodoh dia profesor tapi pendap..

bila tak puas hati dengan office mate apa nak buat

selepas 53 tahun mati marilyn monroe masih jadi idola

detik detik apabila kain selebriti ditiup angin

detik detik apabila kain selebriti ditiup angin

apabila kain selebriti ditiup angin

pembunuh marilyn monroe seorang pesara cia

kontroversi apa nak jadi dengan umno

nak jadi muslim yang hebat

sayalah pembunuh marilyn monroe pesara pegawai cia

tips untuk nampak murah bila beli produk bio essence

viral bila izzue islam tolak sentuh bukan mahram tapi i..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 490
Widget Aktif : 4,022
Banner Aktif : 7,241

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,295
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tali bra putus artis jadi panik
  • 5 foto sekitar majlis cukur jambul aqiqah a..
  • phytocol formula ajaib turunkan tahap koles..
  • berjaya dirakam wanita penghuni pulau miste..
  • siti kongsi kisah peribadi yang belum perna..
  • pemandu mitsubishi diserang sekumpulan bike..
  • isteri hadiahkan tubuh sepupu kepada suami
  • 2015 toyota rush facelift introduced in mal..
  • syatilla miliki ciri wanita idaman shaheizy..
  • guru putus hujung jari tersepit pintu ditut..
  • 20 gambar tutttt gadis ini disebar kesian b..
  • punca sebenar dakwaan kubur 1 malaysia teru..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • blog spammers sudah bijak
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)