BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



pada hal yang di gelar seorang ajer tapi nampaknya ada ..

kelab myvii jadi kelab lumba haram bila dah ada yang ja..

dah memang sampai ajal nak buat macam mana bro

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

wah benar benar setan kuburan nie tergamak bongkar kubu..

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

nampak mudah tapi perlukan pendedahan

selepas 53 tahun mati marilyn monroe masih jadi idola

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

panas gambar busana ketat melekat eina azman yang terla..

apabila kain selebriti ditiup angin

apa nak jadi mama rindu papa cepatlah balik melaka

kpn aka ktn jadi barua umno pecacai nak ampu boss buat ..

8 gambar yang nampak lucah pada pandangan pertama tapi ..

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

tapi kita tak nampak

gaun rihanna yang pelik jadi topik jenaka tapi pereka t..

cuba kreatif tapi kejam terhadap kura kura bila di jadi..

abdul azeez nak jadi bapa angkat permatang pauh urus da..

pembunuh marilyn monroe seorang pesara cia

tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • spisis kawan yang femes
  • 26 fascinating films about food
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • never date a person who
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya
  • sketsa cinta awak dan saya

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)