BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



orang tak hairan kita boleh buat majlis kahwin tiga har..

bila nafsu menguasai akal beromen atas jalan pun jadi

anwar lepas jawatan di selangor bila wan azizah jadi mb

hati2 bila anda upload gambar anda di facebook jangan j..

jangan harap pada manusia untuk jadi kuat tapi berharap..

bila nafsu menguasai akal beromen atas jalan pun jadi

ular tedung jadi penjaga bayi memang menakutkan

bila nafsu menguasai akal beromen atas jalan pun jadi

bila nafsu menguasai akal beromen atas jalan pun jadi

anwar lepas jawatan di selangor bila wan azizah jadi mb

biar blog nampak simple dan tak berserabut

putin bila nak pulangkan mayat anak silene

apa nak jadi ni budak sekolah selfie sambil bercumbu

dr asri belasah puz pandai kutip tapi tak tahu nak agih..

nak tidur cukup biarlah orang lain jadi perdana menteri

keyword sepanjang minggu nampak dah nak raya

nak marah tapi

bila nak raya

bila semua nak jadi penyampai berita

bila nafsu menguasai akal projek atas jalan pun jadi

jangan harap pada manusia untuk jadi kuat tapi berharap..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 790
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,159

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 764,738
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • anda pasti terkejut melihat pakcik tua ini ..
  • yuna tidak menutup aurat dengan betul
  • video pemandu bas bermain game farmville sa..
  • ini dia wajah ahli parlimen britain yang be..
  • lapangan terbang ben gurion israel seakan a..
  • hos tv jordan bakar dan ludah bendera israe..
  • video kompilasi cubaan merasuah polis trafi..
  • perdana menteri ukraine umum letak jawatan
  • cara baru cabut gigi guna rocket
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • foto hafiz suip kemalangan patah tulang sel..
  • the truth about frank lampard s curious car..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bahaya ajinomoto
  • demi ibuku
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)