BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

luar nampak buruk tapi bila tengok kat dalam memang sem..

konon nak jadi pembela islam tapi

makjemah dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat da..

luar nampak buruk tapi dalam memang gempak

keguguran tapi bila nak bersama suami

dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat dalam pergh..

luar nampak buruk tapi bila tengok dalam aummm

bila kapten adik nak jadi designer lah pulak

nizar jamaluddin masih lagi berangan angan nak jadi men..

dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat dalam pergh..

ekjs sampai bila nak bertembung tanya suhaizan

nak buang susuk tapi benda lain yang masuk

marionexxes marilyn monroe

rindu angin kampung

nak jadi ikan duyung

gambar pakai jubah tapi nampak garis seluar dalam

nak jadi orang tengah tinggi betul impian rafizi

bila bangla bersuara yang patut anda baca sini banyak a..

kenapa anak anda makin susah nak tidur bila mereka maki..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 466
Widget Aktif : 3,925
Banner Aktif : 7,212

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,770
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • awal ashaari kemalangan
  • masih ingatkah lagi pada bayi yang selamat ..
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • yb khalid samad ditahan pukul 3 pagi
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • resepi ayam goreng ala kfc
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • syeikh zainul asri hj ramli islam

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kurang ajaran tak sesat
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only
  • 7 things you need to know about depression
  • cinta terlarang
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)