BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS unknown hits  

BERANGAN NAK JADI MARILYN MONROE TAPI MEMANG SILAPLAH BILA SKIRT DITIUP ANGIN DAN NAMPAK PUNGGUNG OPPS

Walaupun Marilyn Monroe dah lama tiada tapi masih ada saja yang masih cuba meniru gaya bergambarnya iaitu skirt kembang yang ditup angin Demikian yang dilakonkan oleh pelakon ini Arta Dobroshi di Cannes Film Festival Dengan gaun kembang berwarna bir

Teruskan Membaca..



tipah koyak jangan berangan nak jadi abang besar pulak

10 gambar rumah dari luar nampak biasa bila masuk sanga..

rumah ini nampak kecil tapi tunggu sampai anda lihat 11..

cara nak letak video you tube jadi besar dan melintang ..

5 jenis sms yang ingin sangat nak hantar pada majikan t..

yang perempuan selalu pakai tapi nampak hodoh di mata l..

apa jadi bila patung hidup barbie jumpa dengan patung h..

kreatif ler nih kunun tapi kenapa bukan kepala atau pun..

seniman akui memang ada artis jadi gadis peneman vvip

makjemah 5 jenis mesej yang anda nak hantar pada majika..

panas dan pelik skirt yang nampak didalam nye

untuk anda yang mencari pendapatan sampingan ramai dok ..

untuk anda yang mencari pendapatan sampingan ramai dok ..

apa yang pelancong luar nampak tapi anda tak nampak di ..

pelik semut ini nampak comel tapi berbahaya

kalau cina nak berhabitat di kawasan melayu tak apa tap..

seniman akui memang ada artis jadi gadis peneman vvip

dapat rm20 dari 8share hanya kerana nak jadi spaghetti

altantuya jadi mangsa polis penyangak yang memang bunuh..

panas sial penyokong dap kalau bab nak rompak duit kera..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 490
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,975

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,912
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • monolog rasa
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)