DOA TAUBAT YANG SANGAT MENYAYAT HATI MADRASAH AL JUNIED unknown hits  

DOA TAUBAT YANG SANGAT MENYAYAT HATI MADRASAH AL JUNIED

Dao taubat yang dilagukan oleh pelajar madrasah al junied ni cukup membuatkan hati aku rasa sebak Seriously aku rasa sangat tersentuh mungkin kerana keikhlasan liriknya dan suara yang sangat menyayat hati tu membuatkan air mata aku rasa nak mengalir

Teruskan Membaca..



luahan sayu terakhir zamani slam yang sangat menyayat h..

luahan terakhir zamani slam yang sangat menyayat hati

luahan terakhir zaman slam yang sangat menyayat hati

luahan terakhir zamani slam yang sangat menyayat hati

luahan emma maembong mengenai bapanya yang sangat menya..

luahan emma maembong mengenai bapanya yang sangat menya..

luahan terakhir zamani slam yang sangat menyayat hati

luahan terakhir zaman slam yang sangat menyayat hati

luahan menyayat hati emma maembong mengenai bapanya

10 ayat surah al kahfi doa perlindungan daripada fitnah..

mesej menyayat hati eddie crk buat raja azmi di melodi ..

terkini luahan hati zamani slam di lokap yang sungguh m..

luahan hati sedih pengasas qu puteh apabila gambarnya d..

kata kata terakhir abby abadi buat bekas suami norman h..

doa taubat nabi adam dan doa baginda setelah diturunkan..

menyinggah dan melihat naik papan tanda madrasah al ahm..

kejamnya undang undang china menghukum seorang yang san..

kata kata terakhir abby abadi buat bekas suami norman h..

kejamnya undang undang china menghukum seorang yang san..

terkini luahan hati zamani slam di lokap yang sungguh m..

kata kata terakhir abby abadi buat bekas suami norman h..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 7,003

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,918
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • fazura suka taufik batisah
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..
  • gambar pasangan pengantin melayu unik ini j..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • razak baginda terpaksa buka mulut
  • siapakah cikgu lawa ini sehingga ada bapa m..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • diari sedih seekor kucing
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)