DOA TAUBAT YANG SANGAT MENYAYAT HATI MADRASAH AL JUNIED unknown hits  

DOA TAUBAT YANG SANGAT MENYAYAT HATI MADRASAH AL JUNIED

Dao taubat yang dilagukan oleh pelajar madrasah al junied ni cukup membuatkan hati aku rasa sebak Seriously aku rasa sangat tersentuh mungkin kerana keikhlasan liriknya dan suara yang sangat menyayat hati tu membuatkan air mata aku rasa nak mengalir

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 208
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,764

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • siapakah gerangan artis lelaki yang bercium..
  • kehebatan neraka jahanam yang mungkin mengi..
  • petpet advocates uninterrupted play time an..
  • andy murray lamar kekasih hadiah cincin rek..
  • lelaki harapan dunia merendahkan masyarakat..
  • makjemah khairy jamaluddin cadang skim kend..
  • jeruk asam boi
  • ibu mati ditembak gara gara kecuaian bapa
  • gaduh sampai mati
  • cpuv mah sing avenue street mi sedaap cup n..
  • video ini jawapan abby abadi kepada mashita..
  • 3 gambar selfie alat sulit kegilaan terkini..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • puisi terakhir imam syafie
  • blog spammers sudah bijak
  • kembali menjadi burung pipit
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kurang ajaran tak sesat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tupperware puasa
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)