LOGO HALAL ANTARABANGSA DIIKTIRAF JAKIM unknown hits  

LOGO HALAL ANTARABANGSA DIIKTIRAF JAKIM

Salam entri kali nie aku nak share senarai logo HALAL antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM antara gambar logo HALAL yang diiktiraf oleh JAKIM memang sangat banyak sebab setiap negara lain 2 logonya so kalau nak tengok senarai penu

Teruskan Membaca..



penjelasan jakim tin minuman keras ada logo halal

menarik produk sama tapi logo halal yang berbeza

restoran pamer logo halal tidak sah

pelik jenama sardin ada 3 logo halal yang berlainan jad..

jakim lantik tpm biotech sebagai makmal panel halal

produk munchy s dikhabarkan tidak halal ini reaksi piha..

jakim lantik tpm biotech sebagai makmal panel halal

kisah adi putra geniusnya belum diiktiraf

menarik produk sama tapi logo halal yang berbeza

jakim lantik tpm biotech sebagai makmal panel halal

keluarga anwar usaha tarik simpati antarabangsa

kes mahkamah anwar ibrahim jadi trending utama di twitt..

nasib si ketum jadi bahan lawak antarabangsa

kes mahkamah anwar ibrahim jadi trending utama di twitt..

keluarga anwar usaha tarik simpati antarabangsa

perunding antarabangsa kaji tpp dipilih 3 minggu lagi

promosi pengambilan kemasukan pelajar dalam bidang dipl..

kuching hos anugerah dan festival filem antarabangsa as..

makjemah kes mahkamah anwar ibrahim jadi trending utama..

pesta buku antarabangsa di pwtc kuala lumpur 24 april 3..

juruteknik bakal diiktiraf sebagai profesional




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 259
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)