LOGO HALAL ANTARABANGSA DIIKTIRAF JAKIM unknown hits  

LOGO HALAL ANTARABANGSA DIIKTIRAF JAKIM

Salam entri kali nie aku nak share senarai logo HALAL antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM antara gambar logo HALAL yang diiktiraf oleh JAKIM memang sangat banyak sebab setiap negara lain 2 logonya so kalau nak tengok senarai penu

Teruskan Membaca..



gunakan tanpa was was halal jakim dan badan islam yang ..

1 jenama sardin 3 logo halal

bongkar 1 jenama sardin 3 logo halal

logo halal di malaysia

artikel panas untuk jakim halal ke roti canai yang kita..

1 jenama sardin 3 logo halal

1 jenama sardin 3 logo halal

senarai badan islam yang diiktiraf jakim di luar negara

bermanfaatkah debat jakim paulsen

kenyataan provokatif paulsen terhadap jakim bahayakan n..

vvip mungkin dapat lesen dari jakim untuk berpeluk

menteri komunikasi tawar eric debat bersama jakim di rt..

am penganjur konsert perlu diingatkan patuhi garis pand..

lelaki cina perli jakim minta maaf setelah ditegur

am penganjur konsert perlu diingatkan patuhi garis pand..

lelaki cina perli jakim macam biasa minta maaf setelah ..

bermanfaatkah debat jakim paulsen

kenapa jawi jakim tak tangkap artis dan pemimpin yang s..

abby abadi jakim perlu pantau industri hiburan

abby abadi minta jakim pantau industri hiburan

kenyataan provokatif paulsen terhadap jakim bahayakan n..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 550
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,971

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,681
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • awek kantoi melancap dengan family
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • fazura suka taufik batisah
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • aku tembak kau dengan subramanian
  • suhaila dakwa jimmy shanley tak ambil tahu ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • emak abah opah dan atuk
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)