CARA NAK LAJUKAN BUFFERING YOUTUBE unknown hits  

CARA NAK LAJUKAN BUFFERING YOUTUBE

Bosan kan bila buka youtube je buffering je tak abis2 Kali ni aku nak tunjukkan cara cara nak lajukan buffering loading kat youtube tu mana2 video streaming yang lain yang sewaktu dengannya la Ni caranya aku nak ajar Aku sendiri dah test dan menj

Teruskan Membaca..



anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni

rakaman video pergaduhan antara penyokong pkr nak takbi..

cara nak gunakan google fonts dalam blogspot

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

cara mudah nak buat kacang cornflakes pedas

cara nak block game invitation facebook

mahfuz bean mai nak buat jawatankuasa pulak

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

kenapalah nak khianat

susah nak menyusukan anak tengah orang ramai baju nursi..

tabung haji nak jual balik tanah yang dibeli dari 1mdb ..

nak cari duit raya dengan chocolate fountain tkcf

merenungi wajah sendiri saat nak mati

saya nak poligami

saya nak menang tudung instant inner neck naazneen faiq..

ketua puteri umno pun nak bercakap juga tentang tabung ..

kejam tara hotak punya worang tak de manatang lain ke n..

kenapa husam panas bila th nak jual tanah

nak beli tilam tapi kena bongak peniaga online

najib dah rancang rembat duit penyimpan tabung haji unt..

johan as ari muatnaik video nak tumbuk budak myvi beri ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 169
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • melayu boleh
  • hati itu umpama gelas
  • islam itu indah
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kangkung dan risikonya
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta terlarang
  • macam macam wau ada

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kujie2.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)