KOLEKSI DOA DOA DI BULAN PUASA 10 HARI KEDUA RAMADHAN unknown hits  

KOLEKSI DOA DOA DI BULAN PUASA 10 HARI KEDUA RAMADHAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua Ingat tak lagi sewaktu mula mula kita menyambut Ramadhan aku ada bagi koleksi doa untuk 10 hari pertama ramadhan Kalau yang tak pernah tengok tu mungkin korang pembaca baru blog ini dan aku nak ucapkan selam

Teruskan Membaca..



niat puasa dan doa buka puasa

doa hari ini

doa di pagi hari

doa yang wajar pada zaman ini

golongan yang dimakbulkan doa mereka

doa taubat nabi adam dan doa baginda setelah diturunkan..

kisah doa fizo mawar makbul di tanah suci

fizo omar dan mawar doa pertemu jodoh di jabal rahmah

ww doa diberi kekuatan dan kesabaran

doa dari al quran untuk anak anak

nak bernikah baru nak hafal doa qunut

untuk amalan doa untuk keselamatan diri yang diajarkan ..

doa cari barang hilang

bayi kembar terbakar doa buat alisya syafira

doa dan petua untuk membuka hati orang supaya cepat mem..

doa buatmu alisya syafira

najib razak doa kesejahteraan kesihatan nik aziz

doa memanggil ikan untuk kaki pancing

doa tuan guru nik aziz hidap kanser prostat

tok guru stabil teruskan utus doa diberi kesembuhan kep..

doa langit dan bumi anak seni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 512
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,966

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,410
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..
  • kisah wanita ketika memandikan mayat pelacu..
  • bila mama terleka
  • video penyanyi adira terjatuh atas pentas m..
  • paling mengejutkan wajah terkini nur syafiq..
  • subhanallah kisah banjir air jernih bertaku..
  • keputusan spm artis malaysia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • untungnya insan bergelar wanita
  • hati itu umpama gelas
  • melayu boleh
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • monolog rasa
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)