FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU UNTUK MEMILIH IPTS unknown hits  

FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU UNTUK MEMILIH IPTS

Salam sejahtera saya percaya ramai adik adik lepasan SPM 2011 sedang mengambil keputusan nak menyambung pelajaran dimana kan Tak kisah lah samada di IPTA atau IPTS jika anda terpilih masuk IPTA tu tak banyak perkara yang harus dirisaukan Namun bag

Teruskan Membaca..



33 istilah pendidikan terkini yang anda patut tahu

nak datang fbp2015 tahu ke korang nak park or lalu kat ..

6 laluan tikus rentasi sempadan malaysia thai dikesan i..

5 pulau cantik di kedah selain langkawi yang ramai oran..

ibu cerewet memilih sangat untuk anak

wajib baca inilah yang akan jadi jika anda kerap minum ..

kenapa guru perlu buat analisis item

adakah anda ada tanda tanda ini yang boleh sebabkan kan..

pencuci bebas bahan kimia yang wajib ada di rumah anda

mungkinkah anda bakal penuntut universiti oxford

pusat panggilan ssm memudahkan urusan anda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 162
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • diari sedih seekor kucing
  • blog spammers sudah bijak
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)