PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN unknown hits  

PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN

korang tengok tak ML semalam kalau korang perasan dalam banyak banyak persembahan ada satu persembahan yang buat aku rasa macam pernah tengok je lawak macam nieh lepas tu aku godek entry post lame aku hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa pong

Teruskan Membaca..



lelaki ini jadi terkenal kerana tiru gaya osama bin lad..

lelaki ini jadi terkenal kerana tiru gaya osama bin lad..

tiru gaya osama bin laden lelaki ini jadi terkenal

lol 38 foto gambar fenomena tiru gaya solekan artis

nasruddin tuduh kerajaan dap pulau pinang tiru gaya pap

sila jangan tiru gaya makan ini

lol 38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis

johan dan zizan raja lawak buat gaya lelaki lembut lawa..

38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis

honda buat panggilan balik kelima hibrid fit di jepun

chiba tawar laluan produk halal malaysia ke jepun

lelaki jepun buang suku tan bahan porno ditahan

punca orang korea selatan dan jepun tidak hidup bahagia

apa nama korang dalam bahasa korea dan jepun

chiba tawar laluan produk halal malaysia ke jepun

lelaki jepun buang suku tan bahan porno ditahan

honda buat panggilan balik kelima hibrid fit di jepun

4 pekerjaan pelik yang terdapat di negara jepun

kampung boy dicalon untuk anugerah gaiman jepun

kampung boy dicalon untuk anugerah gaiman jepun

diganggu roh askar jepun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 569
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,600

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,429
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • oh artis emma maembong peluk siapa tuuuuu
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..
  • katil bergoyang
  • beyond the boundary
  • mudahnya menjemput rezeki
  • makjemah anjing kelaparan diselamatkan maka..
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • jangan ditangisi haid itu
  • jenis jenis jerawat
  • tupperware puasa
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • cinta terlarang
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)