PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN unknown hits  

PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN

korang tengok tak ML semalam kalau korang perasan dalam banyak banyak persembahan ada satu persembahan yang buat aku rasa macam pernah tengok je lawak macam nieh lepas tu aku godek entry post lame aku hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa pong

Teruskan Membaca..



mandi kopi penjagaan tubuh aneh di jepun

gaya orang kaya pamer kekayaan guna instagram

makjemah gaya orang kaya pamer kekayaan guna instagram ..

dam curry rice empangan kari diperbuat daripada nasi di..

the prison cafe restoran yang menawarkan menu ala penja..

14 foto potret kehidupan penternak babi di jepun

ronaldo tegur penonton kerana ketawakan usaha budak jep..

jambatan yang pelik curam dan menakutkan di jepun

gaya hidup mewah anak anak tun mahathir pula dipersoal

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

8 gaya stylo lelaki hasil dari inspirasi logo laman sos..

peserta malaysia gagal ke final agt kerana tiru budaya ..

peserta malaysia gagal ke final agt kerana tiru budaya ..

gaya memukau maya karin dengan gaun hitam paras paha

gaya hidup sihat harmoni sistem imun

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

fesyen baru menutup aurat dengan gaya justin bieber

persembahan led america s got talent di resort world ge..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 287
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • ciri ciri wanita solehah
  • spisis kawan yang femes
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)