PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN unknown hits  

PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN

korang tengok tak ML semalam kalau korang perasan dalam banyak banyak persembahan ada satu persembahan yang buat aku rasa macam pernah tengok je lawak macam nieh lepas tu aku godek entry post lame aku hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa pong

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 99
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • barisan kabinet baharu ikrar bersatu dalam ..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • cinta vs materialistik
  • kahwin muda girls only
  • 7 things you need to know about depression
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)