PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN unknown hits  

PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN

korang tengok tak ML semalam kalau korang perasan dalam banyak banyak persembahan ada satu persembahan yang buat aku rasa macam pernah tengok je lawak macam nieh lepas tu aku godek entry post lame aku hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa pong

Teruskan Membaca..



lelaki ini jadi terkenal kerana tiru gaya osama bin lad..

lol 38 foto gambar fenomena tiru gaya solekan artis

video lucu lawak jepun cara student jepun tiru masa exa..

jozan versi jepun lawak habis

lelaki ini jadi terkenal kerana tiru gaya osama bin lad..

nasruddin tuduh kerajaan dap pulau pinang tiru gaya pap

mesti tengok 38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis..

38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis

lol 38 gambar fenomena tiru gaya solekan artis

tiru gaya osama bin laden lelaki ini jadi terkenal

johan dan zizan raja lawak buat gaya lelaki lembut lawa..

video lucu lawak jepun paling berdaya saing jozan versi..

tahukah anda kenapa selipar ini dipanggil selipar jepun

fakta mengenai jepun

menteri jepun akan letak jawatan berikutan skandal dana

17 gambar bom atom beberapa jam sebelum ia dijatuhkan d..

menteri jepun akan letak jawatan berikutan skandal dana

penangan mat taib akhirnya pas sambut merdeka gaya umno

inilah gambar bom atom beberapa jam sebelum di jatuhkan..

inilah gambar bom atom beberapa jam sebelum di jatuhkan..

sejarah tentang selipar jepun yang anda tidak tahu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 648
Widget Aktif : 4,001
Banner Aktif : 6,544

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,522
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • aaron aziz bersama anzalna di sebuah cafe d..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • lelaki terbangkan pesawat drone dalam stadi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa
  • kangkung dan risikonya
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)