PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN unknown hits  

PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN

korang tengok tak ML semalam kalau korang perasan dalam banyak banyak persembahan ada satu persembahan yang buat aku rasa macam pernah tengok je lawak macam nieh lepas tu aku godek entry post lame aku hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa pong

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 437
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,650

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,230
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar selfie diana amir yang buat peminat ..
  • saat romantik wawa zainal dan aeril zafrel ..
  • whatssap edar foto tong sampah misteri di s..
  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • lagi cadangan bodoh yang diutarakan oleh mp..
  • subhanallah kekuasaan allah patung kuffar h..
  • uqasha senrose cantik bertudung manis gitu
  • general pm government still studying struct..
  • gambar pak majid penyokong pahang
  • online shopping malaysia zalora
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • angelina jolie ajar anaknya agama islam

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kangkung dan risikonya
  • kurang ajaran tak sesat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • super duper cute
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)