PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN unknown hits  

PERSEMBAHAN JOZAN TIRU GAYA PELAWAK JEPUN

korang tengok tak ML semalam kalau korang perasan dalam banyak banyak persembahan ada satu persembahan yang buat aku rasa macam pernah tengok je lawak macam nieh lepas tu aku godek entry post lame aku hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jumpa pong

Teruskan Membaca..



wanita ini dibayar rm198 ribu untuk tiru gaya kim karda..

scarlett johansson tiru gaya rambut miley cyrus

scarlett johansson tiru gaya rambut miley cyrus

6 gambar syahrini tiru gaya fesyen lady gaga

wanita jana pendapatan lumayan dengan hanya tiru gaya k..

benarkah kim kardashian tiru gaya penyanyi pop serbia

khabar terkini pelawak terkenal azlee senario yang mend..

keputusan malaysia vs jepun

jbt sebagai pakej pelancongan pilihan ke jepun

rakyat jepun kecewa miss universe jepun tiada rupa jepu..

demi reputasi pelawak senior saiful apek enggan sertai ..

keputusan malaysia vs jepun

terkini masa kedua malaysia u 23 0 1 jepun u 23

keputusan penuh malaysia u 23 0 1 jepun u 23

live streaming malaysia vs jepun

saiful apek nasihat pelawak baru sila jaga bahasa

rakyat jepun kecewa miss universe jepun tiada rupa jepu..

rakyat jepun kecewa miss universe jepun tiada rupa jepu..

firma jepun akan mempamerkan seperti bat isyarat di lan..

waktu rehat sekolah di jepun

punca pelawak johan raja lawak merajuk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 488
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 7,221

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,553
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • omg christina aguilera terkencing di pentas
  • panas bila ustaz kena sound dengan rakyat b..
  • hutang dalam kehidupan
  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • lagi curi rakam seorang awek yang tidur len..
  • 7 gambar baby bump erin malek sudah kelihat..
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • pak haji nafi tumbuk 3 gadis myvi dan dedah..
  • emma maembong sindir siapa
  • paul walker meninggal dunia atas kecuaian t..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..

  • wajib baca :

  • kepentingan makan malam secara sihat
  • puisi terakhir imam syafie
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)