RAWATAN ALTERNATIF DEMAM KUNING JAUNDIS UNTUK BAYI SELEPAS DILAHIRKAN unknown hits  

RAWATAN ALTERNATIF DEMAM KUNING JAUNDIS UNTUK BAYI SELEPAS DILAHIRKAN

baby adrian kena demam kuning jaundis sehari lepas balik dari hospital itu pun aku baru dapat tau selepas nurse datang rumah untuk check mummy and adrian dia suruh bawak ke klinik kesihatan ke esokkan hari nya aku pun bawa lah mummy dan adrian ke klinik a

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 163
Widget Aktif : 3,915
Banner Aktif : 6,746

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,916
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video dan gambar kemalangan maut penunggang..
  • video model bersiar tanpa seluar di kota ra..
  • amelina akui memang belum bertudung
  • makjemah anak paksa ayah beli iphone 6 dan ..
  • tip mudah kembalikan kesihatan mata
  • 7 gambar cucu amy search yang comel keisha ..
  • keputusan malaysia vs myanmar
  • rugosa nikmat hapus punca faraj berbau
  • ngeri cacing pita bersarang dalam otak lela..
  • piala aff suzuki separuh masa pertama malay..
  • berhati hati dengan wanita ini
  • pastikan anda tidak tekejut melihat bagaima..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • never date a person who
  • rahsia label pada buah buahan
  • kembali menjadi burung pipit
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)