RAWATAN ALTERNATIF DEMAM KUNING JAUNDIS UNTUK BAYI SELEPAS DILAHIRKAN unknown hits  

RAWATAN ALTERNATIF DEMAM KUNING JAUNDIS UNTUK BAYI SELEPAS DILAHIRKAN

baby adrian kena demam kuning jaundis sehari lepas balik dari hospital itu pun aku baru dapat tau selepas nurse datang rumah untuk check mummy and adrian dia suruh bawak ke klinik kesihatan ke esokkan hari nya aku pun bawa lah mummy dan adrian ke klinik a

Teruskan Membaca..



elakkan jaundice demam kuning pada bayi baru lahir ikut..

6 petua hilangkan demam kuning bayi agar tidak berpanja..

rawatan semulajadi untuk redakan demam panas

rawatan alternatif untuk buasir

aneh jasad bayi masih sempurna selepas berpuluh tahun

rawatan alternatif membuka salur darah jantung tersumba..

ngeri tiga maut termasuk seorang bayi 8 bulan dalam kem..

gila 2 beradik ni makan mayat bayi yang baru dilahirkan

tanda tanda dan rawatan demam denggi

tanda tanda pencegahan dan rawatan demam denggi

alternatif ketika batuk selsema demam dan sakit tekak

bayi dilahirkan tanpa otak

giliran siapa selepas karpal anwar kit siang

bila musim demam kembali

punca dan tips rawatan bagi demam denggi

penuntut buang bayi baru dilahirkan dalam mangkuk tanda..

mila kunis hamil bayi perempuan

subhanallah bayi lahir dalam air ketuban yang belum pec..

bayi 8 bulan maut tertelan skru dua sentimeter

bayi maut tertelan skru




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,130
Widget Aktif : 3,870
Banner Aktif : 5,486

Domain Dibenarkan: 9,356
Jumlah Artikel : 663,537
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • gambar anak sheila majid kayda aziz dipeluk..
  • janda seksi maria farida dedah nafsu shah j..
  • foto terbaru vin diesel dan walker bersauda..
  • nelydia senrose mengaku babak mesra dengan ..
  • 7 foto koleksi gambar bontot sharifah sakin..
  • ini driver paling bodoh dan tak tahu undang..
  • mh370 isteri pramugara luah perasaan yakin ..
  • pelajar tingkatan dua ditangkap berjunub da..
  • sharifah sakinah bikin panas pakai baju tan..
  • amerika cuba mengorek khazanah indonesia
  • kuarters kerajaan di tukar kepada rumah sew..
  • kisah si baby blogger

  • wajib baca :

  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • 7 things you need to know about depression
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • diari sedih seekor kucing
  • 10 jenis kucing mahal yang dicari
  • wang bukanlah segalanya
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • superabrar.com
  • dapur-digital.blogspot.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • faizalfredley.com
  • life-onelove.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • bonikacak.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • sagitaurus.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2545)   wanita (1647)   diari (1411)   produk (1208)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (179)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (68)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)