LAWAK ULTRAMAN MENYANYI LAGU HARI GURU unknown hits  

LAWAK ULTRAMAN MENYANYI LAGU HARI GURU

assalamualaikum selamat tengahari semua hari ni 16 mei kan hari guru kan sebenarnya aku hampir2 terlupa sebab terlalu sibuk dengan projek kolej aku hahaha nasib baik kawan kau ingatkan aku so sempena hari guru ni aku nak buat ucapan sik

Teruskan Membaca..



tema hari guru 2015 guru membina ilmu menyempurnakan ak..

pengalaman singkat mengambil manfaat daripada tuan guru..

satu satunya lagu dato siti nurhaliza bertajuk lelaki t..

viral lagu kru hina tok guru pas

video lagu kru yang dikatakan hina tok guru tok guru ma..

che ta hadiahkan pakej umrah sempena hari jadi zain sai..

kapal mewah ini berharga rm20ribu untuk setengah hari d..

budak kaki besar dibuli setiap hari masih mampu berjala..

kasihan budak kaki besar dibuli setiap hari

selamat hari raya 2014 dari zee nadzirah sekeluarga

saham kl terus naik dibuka tinggi hari ini

saham kl terus naik dibuka tinggi hari ini

menghitung hari

tiada sesiapa pun yang hadir ke majlis hari jadi kanak ..

segmen link blogwalking dari hari ke hari kelabns

150 kematian sepanjang 10 hari op selamat

rozita hadiahkan zain pakej umrah sempena hari lahir ke..

nokia 215 dengan sokongan internet lampu suluh dan bate..

5gambar bayi ajaib lahir setelah ibu 2 hari meninggal d..

10 kebaikan puasa hari isnin dan hari khamis yang ramai..

cara berkesan untuk kekal harum sepanjang hari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 253
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 7,087

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,653
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • uji anda otak kanan atau kiri dress ini war..
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • jangan tunggu kaya untuk bersedekah
  • kenapa najib murka sangat dengan harakah
  • emma maembong akui sudah tidak cintakan ziz..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • mak datin mana pulak dicekup dengan lelaki ..
  • cara buat aiskrim pasu
  • thedress apakah warna baju ini
  • jemaah bunuh diri

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)