LAWAK ULTRAMAN MENYANYI LAGU HARI GURU unknown hits  

LAWAK ULTRAMAN MENYANYI LAGU HARI GURU

assalamualaikum selamat tengahari semua hari ni 16 mei kan hari guru kan sebenarnya aku hampir2 terlupa sebab terlalu sibuk dengan projek kolej aku hahaha nasib baik kawan kau ingatkan aku so sempena hari guru ni aku nak buat ucapan sik

Teruskan Membaca..



kata kata johan raja lawak sempena hari lahir zizan raz..

lirik lagu selamat hari gawai dayak emban nabau

program dijalankan semasa sambutan hari guru

betul betul punya lidah bercabang selepas berjanji tapi..

tarikh sambutan hari guru di negara seluruh dunia

lirik lagu satu hari di rembau waris feat karmal juzzth..

semakin hari semakin senang

doa hari ini

kucing hebat hari ini goreng

kerja giler apakah ini anak mati dibekukan untuk dihidu..

hari kartini novita angie ingin kaum hawa gali potensi

tips untuk mendapatkan satu hari yang sempurna

hari keempat sarawak

anak mati sakit kanser dibekukan untuk dihidupkan semul..

hari ketiga di sarawak

bayi berusia 5 hari dibuang depan rumah

kumpulan kata puisi dan gambar dp bbm bergerak selamat ..

gaya hidup rosmah di kritik tun m dalam blog hari ini

tarikh sambutan hari ibu 2015 di malaysia

6gambar bayi berusia 5 hari dibuang depan rumah

makna dari hari kartini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 636
Widget Aktif : 4,015
Banner Aktif : 7,246

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,140,436
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • percubaan ke 17 membuahkan hasil
  • video pakcik tua di tendang dengan kejam
  • punca sebenar lelaki tendang orang tua deng..
  • berkahwin dengan darah daging sendiri masih..
  • gambar the rock masa remaja jadi bahan gela..
  • inilah kronologi kisah pemuda terajang pak ..
  • memasak pun ada adab tau
  • 3 gambar cikgu putus hujung jari akibat kec..
  • tersentuh hati video pelakon zarina zainudd..
  • kisah benar kain kapan tidak mahu menerima ..
  • sharnaaz komen isu mawar rashid tak tahu gs..
  • balas dendam lelaki curang

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • islam itu indah
  • kembali menjadi burung pipit
  • kangkung dan risikonya
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • diari sedih seekor kucing
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)