RUPA APABILA PEMBEDAHAN TIDAK BERJAYA unknown hits  

RUPA APABILA PEMBEDAHAN TIDAK BERJAYA

Cube korang tgk gambar artis2 hollywood yg menjalankan pembedahan Agak2 rupa yg mana lebih elok yg selepas pembedahan sebelum pembedahan hahaha buat rugi duit je diorang buat pembedahan yang membazir masa dan juga duit Number of View 8

Teruskan Membaca..



pembedahan plastik yang menghasilkan makhluk mengerikan

penantian itu satu penyiksaan tepatilah masa apabila me..

gambar inilah hasilnya apabila gaza tidak tunduk pada t..

khalid cabar adun selangor kemuka undi tidak percaya

jenazah mungkin tidak dibawa pulang sebelum aidilfitri ..

tidak sempat bawa pulang mayat mangsa mh17 sebelum aidi..

marshanda tidak lagi berhijab dan tampil seksi selepas ..

mh17 jasad mangsa mungkin tidak dapat dibawa pulang seb..

batu yang bergerak tidak bisa ditumbuhi tanaman mutiara..

wartawan hina bahasa inggeris orang malaysia tidak bagu..

sesungguhnya ada 2 hal pada dirimu yg dicintai oleh all..

pelanggan berang kualiti baju raya jakel tidak seperti ..

abdul khalid tidak akan berundur

manusia tidak perlu dihukum kerana lupa tetapi manusia ..

tidak perlu ragui status halal cadbury

abdul khalid tidak akan berundur

gelagat adik comel dan tidak makan saman

pelanggan berang baju raya jakel tidak berkualiti

wartawan hina bahasa inggeris orang malaysia tidak bagu..

mayat mangsa mh17 mungkin tidak dapat dibawa pulang seb..

tidak ada yang dapat menolak taqdir ketentuan allah ta ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,178

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,692
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)