RUPA APABILA PEMBEDAHAN TIDAK BERJAYA unknown hits  

RUPA APABILA PEMBEDAHAN TIDAK BERJAYA

Cube korang tgk gambar artis2 hollywood yg menjalankan pembedahan Agak2 rupa yg mana lebih elok yg selepas pembedahan sebelum pembedahan hahaha buat rugi duit je diorang buat pembedahan yang membazir masa dan juga duit Number of View 8

Teruskan Membaca..



wajah bertukar ngeri apabila pembedahan plastik telah t..

luahan hati sedih pengasas qu puteh apabila gambarnya d..

2 lelaki mencipta sejarah tersendiri apabila berjaya me..

spekulasi pembunuhan altantuya sudah sampai tahap tidak..

penggunaan lambang pdrm tidak dibenarkan

kami berdua tidak ada kena mengena dengan rania marketi..

zamani slam kekasih mengaku tidak bersalah

anda pasti tidak akan percaya siapa si cantik ini sebel..

kami berdua tidak ada kena mengena dengan rania marketi..

lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku sebab ti..

tidak semua kartun animasi itu untuk kanak kanak

neelofa orang luar tidak tahu perkara sebenar

spekulasi pembunuhan altantuya sudah sampai tahap tidak..

kamal adli tidak logik saya keluar bersama emma maembon..

tidak digalakkan diet atkin dan kelemahannya

proton exora bold 2015 bakal dilancarkan tidak lama lag..

zamani slam mengaku tidak bersalah

lelaki cuba jual teruna kecewa kerana tak laku sebab ti..

zamani mengaku tidak bersalah

4 sebab kenapa tidak elok makan roti

kes dadah zamani slam mengaku tidak bersalah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 174
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 7,028

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,028,296
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • jue aziz sah bernikah senyap senyap dengan ..
  • mia sara hipokrit
  • amosu a pink iphone for valentine s day
  • michael ang gelar juri mlm 2014 bangang bin..
  • azri af9 sah nikah dengan salma mentor 5
  • 5 gambar rosyam nor bersama keluarga
  • sayu seniman tan sri jins shamsuddin kini k..
  • euro 5 diesel to begin selling in klang val..
  • malaysia keen to participate in maritime si..
  • jangan terkejut dengan perangai pelik wanit..
  • polis jumpa mayat farouk dalam plastik hita..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • aku penganggur
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • ciri ciri wanita solehah
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)