TERJAWAB PERSOALAN LINTAH GERGASI TAPI SEBENARNYA ULAR KARUNG GUNI unknown hits  

TERJAWAB PERSOALAN LINTAH GERGASI TAPI SEBENARNYA ULAR KARUNG GUNI

Akhirnya terjawab seribu persoalan yang bermain dalam kepala aku nie Satu malam aku dibuatnya tak tidur fikirkan pasal 039 LINTAH GERGASI 039 nie Fuss nasib baik ada yang bagi respon ada info pasal nie Terima kasih pada blog kurakusakti LINTAH GERGASI

Teruskan Membaca..



amfibia gergasi legless didapati di kemboja spesies bar..

persoalan telur atau ayam terlebih dahulu wujud akhirny..

labu air gergasi pelik tapi benar

bila tin tin milo dan karung karung berjalan jalanan si..

lintah gergasi hidup dalam kerongkong lelaki

najib tengok perkhidmatan lrt dikatakan wayang tapi azm..

minyak turun harga tapi barang tetap mahal

hati hati tektik peniaga seperti ini bukan rm80 bukan r..

minyak turun harga tapi barang tetap mahal salah siapa

jangan kejar anak muda berpelukan tapi

minyak turun harga tapi barang tetap tak turun harga ap..

minyak turun harga tapi barang tetap mahal

hari tu dia tersengih dan perasan mukanya iras p ramlee..

gambar photoshop lawak tapi kreatif

panjangnya beratur macam nak tengok konsert k pop tapi ..

pelik wajahnya yang cantik tapi siapa sangka miliki lli..

nak berniaga tapi tiada produk sendiri

kami terlanjur tapi dia tidak mahu mengahwini saya

jadi pemimpin tapi perangai munafik

untuk anda yang mencari pendapatan sampingan ramai dok ..

haram tetap haram tapi jangan jadi haramjadah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,974

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,998
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..
  • ag ceritakan kenapa scha al yahya kurang ce..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • never date a person who
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)