BUKAN LINTAH TERBESAR TAPI ULAR GUNI BURUK ULAR KARUNG GUNI unknown hits  

BUKAN LINTAH TERBESAR TAPI ULAR GUNI BURUK ULAR KARUNG GUNI

semalam dengan kagumnya aku mengpost gambar lintah terbesar konon sepanjang malam aku tak tidur betul ke ada lintah besar macam tu macam tak logik aje kalau betul mesti dah gegak gempita masuk muka depan akhbar hairan metro lalu pa

Teruskan Membaca..



5 foto ular terbesar di dunia yang pernah di temui

zoo tawar khidmat urutan ular

wanita penjinak ular

ini dia ular paling tertua ditemui di bumi

ular sawa gemar bermain dengan budak

setengah jam bergelut dengan raja ular

aksi queen cobra bomba cium ular tedung

gambar aksi pegawai bomba wanita bersama ular king cobr..

ketua hakim saya bukan cabut tapi

jangan terkejut lihat cacing menyerupai ular yang temui..

jangan terkejut lihat cacing menyerupai ular yang temui..

kisah ular baham gergaji

setengah jam bergelut dengan raja ular

punca badan ular berbentuk pelik

menggemparkan ular misteri ditemui mempunyai kaki

menggemparkan ular misteri ditemui mempunyai kaki

ular misteri mempunyai kaki ditemui

dibelit ular ketika sedang bersedap

dibelit ular ketika sedang bersedap sedapan

ular

ular hidap penyakit jarang ditemui




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 488
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,125

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,438
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • wanie-raina.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)