BUKAN LINTAH TERBESAR TAPI ULAR GUNI BURUK ULAR KARUNG GUNI unknown hits  

BUKAN LINTAH TERBESAR TAPI ULAR GUNI BURUK ULAR KARUNG GUNI

semalam dengan kagumnya aku mengpost gambar lintah terbesar konon sepanjang malam aku tak tidur betul ke ada lintah besar macam tu macam tak logik aje kalau betul mesti dah gegak gempita masuk muka depan akhbar hairan metro lalu pa

Teruskan Membaca..



kucing mati dibelit ular sawa

lelaki mahu kahwin ular tedung yang didakwa jelmaan wan..

lelaki mahu kahwin ular tedung yang didakwa jelmaan wan..

video ular memuntahkan seekor lembu yang mengerikan

video inilah akibatnya jika menganggu ular anaconda

video katak ini berjaya keluar dari mulut ular

lelaki ingin kahwini ular tedung ditahan polis

lelaki cuba kahwin ular tedung selar kerana percaya dia..

salman khan bersalah kes langgar lari tapi bukan myvi

dari mana asalnya dam ular

pas kena kencing umno lahanat masih tak serik serik lag..

apa lu pikir ini filem nagin ke sampai mahu kahwin deng..

video lelaki ini terkejut ketika belah perut ular gerga..

gambar ular ditemui tersorok bawah meja sekolah

wanita terkejut ular tedung selar di luar tingkap rumah

5 ular paling cantik di dunia

ayda jebat bodek produser bukan cara saya

lelaki ini diserang ular sawa albino malah dia ketawa

8 gambar ular tedung tanya apa khabar

ular melingkar di atas pintu

kisah seekor ular




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 170
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 8 gaya stylo lelaki hasil dari inspirasi lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • super duper cute
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • spisis kawan yang femes
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)