KATA KATA SEMANGAT UNTUK SAHABAT unknown hits  

KATA KATA SEMANGAT UNTUK SAHABAT

Kata Kata Semangat Untuk Sahabat Di mana ada benci biarlah kita membalasnya dengan sayang Di mana ada hati yang terluka biarlah kita yang menjadi penyembuhnya Di mana ada duka biarlah kita yang menja

Teruskan Membaca..



sabtu yang ceria kata kata semangat 2

sudah tiba masa untuk umno dan pas membentuk kesepakata..

patutlah guan eng kata jangan serang isterinya rupa rup..

benar kata orang kucing punya 9 nyawa

persatuan transit tak setuju langkah perkenalkan tuk tu..

remaja dipeluk artis k pop hanya dipanggil untuk dinasi..

kah kah kah a kadir jasin jangan jadi bodoh buat kerja ..

coretan ustaz kazim renungkan kata kata ini

jangan layan exco pemuda pas pusat kata pesuruhjaya pas..

baru sedar parti lembab selalu ditipu dap cakap tak ser..

baju kurung tiada salah faham kata pak cik pelajar

kata kunci

peluk ahli sukan tak sama dengan peluk artis k pop kata..

agama bukan perkara untuk dipersendakan kata pope franc..

diserang demam denggi jep masih belum beri kata putus b..

malaysia sedia bawa kes sirul ke mahkamah australia kat..

baju kurung tiada salah faham kata pak cik pelajar

semalam doktor kata hari ini kontras

ada unsur syaitan dalam muzik rock kata najib

gst bukan cukai haram kata asyraf

perkasa tidak terganggu dengan kecaman kata ibrahim ali




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 282
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 7,015

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,962
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • wajah sebenar artis terkenal menjadi escort..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..
  • haiwan pelik muncul di sibu sarawak
  • subhanallah penyakit apakah ini perut semak..
  • aktiviti mencurigakan dalam kereta waktu hu..
  • minyak turun harga lagi ron95 rm1 70 ron97 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • emak abah opah dan atuk
  • cinta vs materialistik
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)