KATA KATA SEMANGAT UNTUK SAHABAT unknown hits  

KATA KATA SEMANGAT UNTUK SAHABAT

Kata Kata Semangat Untuk Sahabat Di mana ada benci biarlah kita membalasnya dengan sayang Di mana ada hati yang terluka biarlah kita yang menjadi penyembuhnya Di mana ada duka biarlah kita yang menja

Teruskan Membaca..



kata kata akhir jamaluddin jarjis kepada sahabat

kata kata akhir jamaluddin jarjis kepada sahabat

kata kata akhir jamaluddin jarjis kepada sahabat

segmen kata kata semangat dari awak

khairy beri kata kata semangat kepada chong wei

segmen kata kata semangat dari awak

isu najib pertahankan rosmah yang difitnah kata kata ku..

saya ada hak untuk tegur najib kata tun m

saya ada hak untuk tegur najib kata tun mahathir

kan aku dah kata

najib mungkir janji kata tun mahathir

najib mungkir janji kata tun mahathir

siapa altantuya saya tidak kenal altantuya kata najib

kelentong najib takut bini hutang luar negara kini rm74..

tun m kritikan tuduhan jauh bezanya kata ssk

aku gemar berdiam dari lebih berkata kata banyak bunyi ..

kes pm takut bini kalau catatan facebook nga kor ming a..

najib tiada kaitan dengan kes altantuya kata pak lah

bn kalah ramai akan dihadapkan ke mahkamah kata mahathi..

sayu najib pertahankan rosmah yang difitnah kata kata k..

dewan ulama pas kata gst haram




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 579
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 7,258

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,139,494
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • punca sebenar dakwaan kubur 1 malaysia teru..
  • lihat bagaimana perompak pecah masuk bilik ..
  • terkejut artis ini membuka hijab selepas fi..
  • latest kalau najib tak letak jawatan semua ..
  • wanita sabah tanggal baju ditahan
  • foto terkini lisa surihani perubahan mendad..
  • benarkah wujud nabi adam sebelum nabi adam
  • kondom palsu di rampas
  • gst mufti dan ahli akademik sindir ahmad ma..
  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • debat antara mahathir vs ahmad maslan isu g..
  • sedihnya 10 foto sayu emma maembong bawa di..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • aku penganggur
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita semalam hot spring kah
  • supermummy - miza harun
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • taman di dalam shoping mall
  • islam itu indah
  • tips nak jadi hotstufff
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)