VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK unknown hits  

VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK

hye uols rasa marah dalam diri ni membuak buak kalau lah aku dapat tahu siapa owner taska tu dan siapa pekerja dia nak saja aku lenyek kepala dorang tu semua korang ni tak kasihan ker dekat budak comel tu kalau ko dah tak boleh nak jaga anak orang dah

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 275
Widget Aktif : 3,898
Banner Aktif : 6,852

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 958,171
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar terbaru hetty sarlene bersama lelaki..
  • wajah cantik tiz zaqyah membuatkan dirinya ..
  • surat terbuka kepada maxis mobile
  • pemain thailand jersi nombor 7 jadi kegilaa..
  • 7 berita hoax di facebook yang gemparkan du..
  • pelakon lucah dibesalah sebab tunjuk pandai
  • penampilan terbaru sherry ibrahim yang agak..
  • birthday present 2014
  • terkini dua selebriti jelita wanita sah ber..
  • takkan bini mu nak makan nasi tak boleh
  • tanda tanda kiamat sudah berleluasa mukjiza..
  • mesti tengok gambar diana amir yang pasti m..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • islam itu indah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • 26 fascinating films about food
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • neslopanas.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)