VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK unknown hits  

VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK

hye uols rasa marah dalam diri ni membuak buak kalau lah aku dapat tahu siapa owner taska tu dan siapa pekerja dia nak saja aku lenyek kepala dorang tu semua korang ni tak kasihan ker dekat budak comel tu kalau ko dah tak boleh nak jaga anak orang dah

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 6,738

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 916,349
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • petua menghilangkan resdung
  • awek gian dapatkan adik jiran sebab ketiada..
  • konsert gegar vaganza minggu kedua
  • pandalela kemalangan kereta chevrolet sonic..
  • video panasss ella pukul peserta mentor leg..
  • rating drama besiri pinocchio melonjak gara..
  • menakjubkan rumah ini diperbuat dari 400 ri..
  • ngeri video gambar saat saat penunggang duc..
  • ngeri 3 gambar lelaki terburai perut ditika..
  • foto terbaru sharifah sakinah buat kejutan ..
  • punca peminat semakin meluat dengan yana sa..
  • wajah sebenar ahmad aidit noh kekasih baru ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kembali menjadi burung pipit
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah nabi ismail a s
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)