VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK unknown hits  

VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK

hye uols rasa marah dalam diri ni membuak buak kalau lah aku dapat tahu siapa owner taska tu dan siapa pekerja dia nak saja aku lenyek kepala dorang tu semua korang ni tak kasihan ker dekat budak comel tu kalau ko dah tak boleh nak jaga anak orang dah

Teruskan Membaca..



video kelakar tak dapat kolam renang lopak pun jadi

panas model yang kurang bajet

video drama waktu berbuka aunty kerek vs mak guard

video yang membuktikan zara sememangnya wujud

video demo bagaimana menggunakan software designext

video gol keputusan perlawanan manchester united vs bar..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 37
Widget Aktif : 3,284
Banner Aktif : 7,976

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,157,035
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • apa petanda jika mimpi ular
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • bahaya ajinomoto
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)