VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK unknown hits  

VIDEO PENJAGA TASKA YANG SUNGGUH KURANG AJAR BALUT KANAK KANAK

hye uols rasa marah dalam diri ni membuak buak kalau lah aku dapat tahu siapa owner taska tu dan siapa pekerja dia nak saja aku lenyek kepala dorang tu semua korang ni tak kasihan ker dekat budak comel tu kalau ko dah tak boleh nak jaga anak orang dah

Teruskan Membaca..



video gambar berita terkini gegaran gempa bumi di ranau..

video muhasabah diri

viral video bayi ditinggalkan dalam kereta

video kelakar tak dapat kolam renang lopak pun jadi

video drama waktu berbuka aunty kerek vs mak guard

video yang membuktikan zara sememangnya wujud




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 190
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kurang ajaran tak sesat
  • super duper cute
  • skandal pejabat
  • emak abah opah dan atuk
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • 7 things you need to know about depression
  • 27 kesan perbuatan zina
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)