EDIT GAMBAR SECARA ONLINE unknown hits  

EDIT GAMBAR SECARA ONLINE

Online Photo Editor tgk tajuk je da tau kan ape yang bakal z sampai kan hehehe cheewah z nak bagi satu website kat website nie korang leh edit gambar xkire gambar dari internet mahupun komputer anda ye la baru format laptop skali

Teruskan Membaca..



kastam buat operasi sabotaj peniaga peniaga online

4 tips for marketing your brand online

cara semakan keputusan rayuan politeknik sesi jun 2015 ..

video gambar berita terkini gegaran gempa bumi di ranau..

lima bangunan di malaysia yang menakutkan 5 gambar eksk..

gambar kucing comel muka sedih jadi sensasi internet

tomok akui tertekan gambar anak jadi bahan lu c h

ambik gambar kat fbp2015 pun boleh dapat duit ke biar b..

kecoh gambar tun m di bangunan pwtc ghaib seketika




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 83
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • ciri ciri wanita solehah
  • kurang ajaran tak sesat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • taman di dalam shoping mall
  • jika memang engkau jodohku
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 7 things you need to know about depression
  • spisis kawan yang femes

  • wajib lawat :





    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)