PANDANGAN BANGSA BANGSA ASING KEPADA ORANG ORANG MELAYU unknown hits  

PANDANGAN BANGSA BANGSA ASING KEPADA ORANG ORANG MELAYU

Warta Malaya 14 Jun 1934 p General Article Pandangan Bangsa Bangsa Asing kepada Orang Orang Melayu Oleh Meruna Mersing Bahwasanya jika ditilik dan diperamati baik baik di sini memang sudah lama perkara ini demikian boleh dikatakan telah beberapa t

Teruskan Membaca..



jasa khalidsamad kepada orang melayu shah alam selama d..

bakal mak janda takut tak dapat undi orang melayu

penyanyi shila amzah memandang rendah peminat bangsa me..

budak ini dapat menyumbangkan 332 kerusi roda kepada or..

pelaburan saham di mata orang melayu

ini ke bangsa melayu

yang rasis itu melayu islam yang hak itu bangsa asing

bukti di jobstreet syarikat cina diskriminasi elak ambi..

melayu ini pemurah untuk semua bangsa tetapi ia tetap d..

sharnaaz mengecam tindakan azwan ali hina bangsa melayu

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

apakah pandangan anda agama islam sentiasa dihina oleh ..

air tangan orang yang tidak solat

lima gambar pasaraya amanjaya mall jual ayam tidak semb..

video dia orang tak nak saya dah mb khalid ibrahim

nak majlis solat hajat sederhana jer tapi dihadiri lebi..

lawak perangai orang perempuan ustaz kazim elias terbar..

kalau tuhan beri peluang baca hati orang lain

majlis solat hajat sederhana tapi dihadiri lebih 5 000 ..

contoh orang tua yang tidak boleh di terima




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 574
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,335

Domain Dibenarkan: 10,312
Jumlah Artikel : 791,297
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • resipi wanita jepun tetap awet muda dan lan..
  • 5 pela cur lari tanpa seurat benang
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • kisah cinta gadis bbm
  • 25 bandar paling berbahaya di dunia untuk d..
  • tips menjaga dan cara mudah mencuci buah pi..
  • kumpulan humor dewasa part 3
  • lelaki masih hidup selepas kepala tertusuk ..
  • simply romantic summer backyard wedding
  • produk shaklee sebelum dan selepas mengamal..
  • jom tengok amalan tradisi pelik dengan meng..
  • gambar agenda gh irah wanita kakitangan neg..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • ashimima.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2793)   wanita (1817)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)