PANDANGAN BANGSA BANGSA ASING KEPADA ORANG ORANG MELAYU unknown hits  

PANDANGAN BANGSA BANGSA ASING KEPADA ORANG ORANG MELAYU

Warta Malaya 14 Jun 1934 p General Article Pandangan Bangsa Bangsa Asing kepada Orang Orang Melayu Oleh Meruna Mersing Bahwasanya jika ditilik dan diperamati baik baik di sini memang sudah lama perkara ini demikian boleh dikatakan telah beberapa t

Teruskan Membaca..



panas majlis perbandaran alor gajah keluarkan lesen jud..

kesian orang melayu

adakah bangsa yakjuj dan makjuj makhluk asing

rupanya bukan orang melayu yang mudah lupa

jangan hairan orang lain membuat maksiat tetapi hairanl..

bangsa yang tidak percaya kepada kekuatan dirinya sebag..

bersedekahlah kepada orang lain lebih daripada yang mer..

orang minyak misteri dari tanah melayu

sungguh pelik bila orang melayu yang miskin sokong gst

sesungguhnya allah benci kepada orang yang jelik budi p..

jangan terlalu memikirkan pandangan orang terhadap anda..

melakukan kejahatan kepada orang lain bukan sahaja mero..

mengemukakan dalil kepada orang bodoh adalah mudah teta..

pandangan orang luar terhadap hudud bhg 1 dan 2

remaja biadap angkat dan hayun orang tua untuk dijadika..

kes orang islam bukan islam di mahkamah sivil

kalau macam ini orang asli yang bersumpit pun boleh jad..

sensasi bantuan rm2500 dari kwsp yang tidak diketahui o..

orang nak tebuk ko bagi dah mengandung ko tanggung la s..

bahaya mengutuk orang ww 27

remaja biadap angkat dan hayun orang tua untuk dijadika..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,556
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 5,387

Domain Dibenarkan: 9,260
Jumlah Artikel : 646,766
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar karpal singh mati kemalangan
  • video kereta karpal singh remuk teruk akiba..
  • yb karpal singh meninggal dunia kemalangan ..
  • isteri pemandu lori cerita detik kemalangan..
  • 17 april 2014 pengurusi dap karpal singh ma..
  • gambar kayda aziz anak perempuan datuk shei..
  • benarkah karpal singh terlibat dalam kemala..
  • video karpal singh maut kemalangan jalan ra..
  • karpal singh dan pembantunya meninggal duni..
  • 14 gambar kemalangan maut membabitkan karpa..
  • 7 gambar kemalangan maut karpal singh
  • punca karpal singh maut kemalangan jalanray..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • hati hati laman web hina islam
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • thepiratekingstories.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • cikannaidris.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • simplyakuogosh.blogspot.com
  • uncleseekers-v2.blogspot.com
  • pipoq.my


  • domain tag :

    personal (2518)   wanita (1635)   diari (1390)   produk (1191)   rojak (1143)   lelaki (1033)   informasi (747)   ilmiah (734)   berita (665)   bisnes (497)   santai (451)   agama (335)   pelik (322)   review (289)   politik (288)   original (272)   lawak (230)   hiburan (228)   kesihatan (198)   gosip (175)   komputer (170)   bn (168)   keluarga (163)   cerpen (159)   destinasi (154)   artis (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (135)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)